Om oss

Tidningar i Norr AB fokuserar främst på fådagarstidningar och facktidningar och är på det området tredje störst i landet. Koncernen har sin bas i norra Sverige och har produkter i de fyra nordligaste länen.

Tidningar i Norr ABs produktion, annonsförsäljning och administration utförs huvudsakligen från företagets huvudredaktion i Umeå medan det journalistiska arbetet bedrivs med journalister vid redaktionerna i Umeå, Burträsk, Robertsfors, Lövånger, Nordmaling, Vindeln, Vännäs, Storuman, Vilhelmina, Lycksele, Bredbyn, Sollefteå och Kramfors. Därutöver finns ett antal frilansande medarbetare.

Kontakta oss

Tidningar i Norr AB Telefon 090-71 13 80
All personal nås via: fornamn.efternamn(at)tidningarinorr.se
VD Jakob Sjöström 090-71 13 82
Ekonomi Ann-Helen Nabb 090-71 15 03
Utvecklingschef Sven-Eli Forsgren 090-71 13 88
Prenumerationssansvarig Martin Yde 090-71 13 81
Kvalitetsansvarig Erland Johagen 090-71 13 85

Teknikansvarig                                                                            Anders K Jonsson  090-71 15 04
 

Affärsidé

Med lokal/regional nyhetsagenda bedriva publicistisk verksamhet med fokus på landsbygd och mindre orter i norra Sverige

 

 

Vision

Tidningar i Norrs vision är att genom publicistisk verksamhet bidra till att stärka landsbygd och mindre orter i norra Sverige. Detta genom att finnas tillgänglig och synlig på marknader i Norrland som de stora mediekoncernerna mer eller mindre redan släppt taget om. Det är en mottrend mot den utveckling av koncentration och centralisering som är gängse regel i dagens mediebransch, nationellt och internationellt. Visionen symboliserar en tilltro till den kreativa kraft som finns i små byar och samhällen på landsbygden.